Gouda bij Kaarslicht 2022: Weer samen!!

28 sep 2022

Kongsberg Byorkester
Kongberg Byorkerst – foto Vidar Skaar Borgersen

Dit jaar is het alweer de 67e editie van Gouda bij Kaarslicht. We zijn op dit moment druk bezig om het programma voor de dag en de ceremonie samen te stellen.

Hoewel Corona nog steeds onder ons is, hopen we op een normale editie: Weer Samen! Samen genieten van de al wat er georganiseerd is in de Goudse binnenstad, van Markt tot de Goudse Schouwburg en Van Cultuurhuis Garenspinnerij tot de Peperstraat, overal valt weer wat moois te horen en te zien.

Weer Samen: Gouda en Kongsberg. Na jaren van afwezigheid komt het Kongbergs Byorkester o.l.v Kjersti Søli en Tomas Carstensen weer naar Gouda bij Kaarslicht. Samen met de Pionier o.l.v. Dick Verhoef zullen zij het openingsconcert verzorgen in de Goudse Schouwburg. Dus kom op 16 december al vroeg naar de stad om deze twee prachtige orkesten zusterlijk te zien schitteren. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven kunt u deze (gratis) voorstelling om 14.00 én om 16.15 uur bezoeken.

Weer Samen!, tijdens de ceremonie bij de boom! Wat hebben we dat gemist. Het samen zijn,  samen op de markt, luisterend naar het Kerstverhaal, maar ook samen meezingen met bekende kerstliederen. Stuur ons een bericht via www.goudabijkaarslicht.nl om ons te laten weten welke kerstliedjes echt niet zouden mogen ontbreken. Over wie de muziek en zang gaat verzorgen, later meer.

Gouda bij kaarslicht 2022, 16 december 14.00- 22.00.Gouda bij kaarslicht 2022, 16 december 14.00- 22.00.

Pionier
Pionier Gouda

Ook interessant