Sponsoren

Compilatie foto

Jaarlijks wordt het evenement Gouda bij Kaarslicht georganiseerd door Stichting Gouda bij Kaarslicht in samenwerking met de Gemeente Gouda.
Dit gratis evenement wordt volledig gefinancierd met subsidies en sponsorgelden.

Lees hier waarom onze hoofdsponsoren Rabobank Hollandse IJssel en Zorgpartners Midden Holland Gouda bij Kaarslicht belangrijk vinden.

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Rabobank Hollandse IJssel

Gouda bij Kaarslicht
Wat begon met een vriendschapsband tussen twee steden, het Noorse Kongsberg en Gouda, is uitgegroeid tot een geweldige traditie. Een stad, ondergedompeld in kerstsfeer, waar iedereen welkom is om het lichtfeest mee te vieren. Hoe waardevol is dat!
Als Rabobank zijn we er trots op hoofdsponsor te kunnen zijn van dit evenement. Daarbij onderstrepen wij het thema van dit jaar ‘Weer samen’ van harte, met – naast de ongekende sfeer – toegankelijkheid en inclusiviteit in de hoofdrollen. Samen genieten van dat magische aftellen tot de lichtjes in de torenhoge kerstboom worden ontstoken. Van de muziek en de verhalen. Maar ook van de saamhorigheid in de opbouw naar die grote dag toe. Om tot uitvoering te komen moet je je krachten bundelen, weten wij als geen ander. We moeten het samen doen, voor en met elkaar. Geen Kaarsjesavond zonder een geoliede organisatie, met hulp van honderden vrijwilligers. Chapeau!

Gouda kaarsen
Gouda kaarsen

Zorgpartners Midden-Holland en Gouda Bij Kaarslicht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Trots zijn we op onze samenwerking, omdat dit een belangrijke traditie is voor onze bewoners. Door het bekijken van de livebeelden van Kaarsjesavond in de zorgcentra halen we de traditie naar de huiskamers. Een feest van herkenning als onze bewoners het stadhuis van Gouda zien en de lichtjes in de kerstboom worden ontstoken. Ook de kerstliederen zingen we samen. Want vieren doen we samen.

Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland. Zorgpartners verleent haar zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. De kracht van de dienstverlening van Zorgpartners is de verbinding tussen de woon- en zorgmogelijkheden die wij bieden. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom organiseert Zorgpartners de dienstverlening in kleine teams, dichtbij de cliënt. Want zorgen doen we samen.