Sponsoren

Jaarlijks wordt het evenement Gouda bij Kaarslicht georganiseerd door Stichting Gouda bij Kaarslicht in samenwerking met de Gemeente Gouda.
Dit gratis evenement wordt volledig gefinancierd met subsidies en sponsorgelden.

Lees hier waarom onze hoofdsponsoren Gouda bij Kaarslicht belangrijk vinden.

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Compilatie foto
Gouda kaarsen

Zorgpartners Midden-Holland en Gouda Bij Kaarslicht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Trots zijn we op onze samenwerking, omdat dit een belangrijke traditie is voor onze bewoners. Door het bekijken van de livebeelden van Kaarsjesavond in de zorgcentra halen we de traditie naar de huiskamers. Een feest van herkenning als onze bewoners het stadhuis van Gouda zien en de lichtjes in de kerstboom worden ontstoken. Ook de kerstliederen zingen we samen. Want vieren doen we samen.

Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland. Zorgpartners verleent haar zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. De kracht van de dienstverlening van Zorgpartners is de verbinding tussen de woon- en zorgmogelijkheden die wij bieden. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom organiseert Zorgpartners de dienstverlening in kleine teams, dichtbij de cliënt. Want zorgen doen we samen.

Rabobank Hollandse IJssel

blablablabalbalalblabsldqlbqdlaksnlksndlkdlksnlks sdlfndfbsb, .lf xc,m c.ljfc, XJFBC ,SDC .,SDKJSDFKHNNLKknalnLKNFLKNLLKNlnlknlknlnvn

Kappen van de boom