Bereikbaarheid

Advertentie Met Arriva voor 9,95 met 5 personen naar Gouda bij Kaarslicht

Vanwege de drukte kunt u het beste per openbaar vervoer naar Gouda reizen. De stad is goed bereikbaar met OV. Met de trein reist u eenvoudig vanuit heel Nederland naar het intercitystation Gouda. U wandelt in zo’n 5 minuten vanaf het station in kerstsferen naar de binnenstad, stationsuitgang Centrum.

Woont u in een omliggende gemeente? Dan heeft Arriva een mooie aanbieding voor de bus voor u! Op www.ns.nl of www.9292.nl kunt u zien hoe laat uw laatste trein of bus vertrekt.

Komt u toch met de auto?

Vanaf de A12 en N207 (uit de richting van Alphen aan den Rijn) wordt u via borden naar een parkeerterrein aan de Heuvellaan en op de Gentseweg geleid. Vanaf dit punt rijden er vanaf 16.00 uur continu pendelbussen naar het busplein voor het treinstation centrumzijde en weer terug naar het parkeerterrein. De laatste pendelbus vertrekt vanaf om 23.30 uur.

Vanaf de N228 en N207 (vanuit de richting van Bergambacht) kunt u ook voor €8 parkeren op het parkeerterrein van GOUDasfalt (Gouderaksedijk 32, Gouda) en dan met alle pasagiers gratis met het pontje Gein oversteken naar het centrum van 11 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Bij aankomst steekt u de straat over en wandelt dan via de West- of Oosthaven de stad in.

Pontje Gein vaart feestelijk verlicht met lampjes in het donker. De lampjes weerspiegelen ook in het donkere water op de voorgrond.
Kaarsjes branden in de ramen van het stadhuis, warme goed brengt sfeer.

Op de fiets?

Overal rond de Markt vindt u diverse fietsenrekken waar u uw fiets kunt stallen. Aan de Herpstraat worden extra fietsenrekken neergezet. Op de Markt zelf kunt u uw fiets niet kwijt in verband met de drukte. Gestalde fietsen worden hier verwijderd.

Parkeren voor Touringcars

Vanwege drukte met touringcars, kunt u niet altijd uw touringcar parkeren op parkeerplaats Klein Amerika. U kunt uw gasten hier wel laten uitstappen en ophalen.

U kunt uw touringcar parkeren op: parkeerplaats Groenheuvel, Heuvellaan 1, 2803 DT Gouda. Dit is een kleine 3 km van het centrum van Gouda.

Route en parkeren Touringcars 

Kaart Gouda

 

Stadhuis met verlichte boom vanaf de St Jan