Special Guest Jennie Lena

28 sep 2023

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JennieLena040721-1297edit3A5-edited.jpg

Duizenden lichtjes, de boom, muziek en theater: Gouda bij Kaarslicht komt er weer aan. De 68e editie vindt plaats op vrijdag 15 december. Het programma start om 14:00 op diverse locaties in de binnenstad. In de Goudse Schouwburg is er net zoals voorgaande jaren een openingsconcert. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken. 

Wegens het grote succes van vorig jaar is voor de tweede keer ‘Podium Peperstraat’ aan het programma toegevoegd met optredens op de vele bruggetjes en voormalige pakhuizen.

Traditiegetrouw is er tussen 19:00 en 20:00 uur het programma rond de boom op de markt met de toespraak van de burgemeester, het kerstverhaal, de kinderkoren, een toespraak van de (loco)burgemeester van Kongsberg en een gedicht van stadsdichter Jeffrey van Geenen. Zoals ieder jaar zullen het Stadhuis en de panden rond de markt met kaarsen verlicht zijn en kunnen bezoekers meezingen met traditionele kerstliederen. Het hoogtepunt zal het ontsteken van de boom zijn.

Moderne twist
De traditie rond de boom zal in ere worden gehouden, maar met een moderne twist. De Special Guest dit jaar is Jennie Lena. Jennie heeft inmiddels 7 albums uitgebracht en is zowel nationaal als internationaal inmiddels een bekende artiest. Ze is in Nederland onder andere bekend als finalist in het tv-programma ‘The voice of Holland’.

Nieuw dit jaar: het programma zal in Gouda huis-aan-huis verspreid worden als losse bijlage in het Kontakt – de Goudse Post. Houdt uw brievenbus hiervoor in de gaten in de week van 6 december.

Gouda bij Kaarslicht vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 december van 14:00 tot 00:00. Op de Facebook, Instagram en Twitter accounts van Gouda bij Kaarslicht worden regelmatig updates geplaatst.

Ook interessant