Foto-impressie Gouda bij Kaarslicht 2022

Het programma startte vrijdag 16 december al om 14.00 met het openingsconcert. Tegelijkertijd startte de programmering op verschillende locaties binnen en op straat in de Goudse binnenstad en op de Markt.

Hieronder een aantal foto’s die fotografen voor ons gemaakt hebben. Op deze foto’s rust auteursrecht. Wilt u gebruik maken van een foto neem dan contact met ons op.

Aftelmoment ceremonie bij de boom

📸 Jan van den Berg -Aftellen ceremonie bij de boom 2022

Openingsconcert Gouda bij Kaarslicht.

📸 Jan van den Berg

Openingsconcert Pionier en Byorkester

Dit jaar was Kongsbergs Byorkester voor Gouda bij Kaarslicht afgereisd naar Gouda. 2022 was het precies 70 jaar geleden dat het orkest deelnam aan een internationaal muziek muziekconcours dat in Gouda plaatsvond. Het evenement wat de start werd van de vriendschapsband tussen Gouda en Konsberg.

Ze speelden samen met de Pionier het openings- en slotnummer. En daarna elk om en om een stuk.

Hieronder een carrousel met foto’s van Astrid den Haan en Jan van den Berg.

Ceremonie bij de boom

Van 18.30 tot 20.00 was de Markt het podium voor de ceremonie bij de boom. De Bulkout band, huisband van de Theaterbakkerheij, met de solisten Martin van der Starre en Elise Mannah zorgde voor de kerstsfeer met hun traditionele tot poppy repetoire. Burgemeester Pieter Verhoeve las samen met het kindercollege het kerstverhaal voor. Het finale stuk was het onsteken van de lichtjes in de boom door burgemeester Pieter Verhoeve, loco burgemeester Anders Naess van Kongsberg en onze kinder burgemeester Roselina Toekoen.

Hieronder een carrousel met foto’s van Astrid den Haan, Jan van den Berg, Hans Colijn en Raymond Aarsman.

Stadhuis met verlichte boom vanaf de St Jan

📸 Astrid den Haan

Podium Peperstraat was een succes!

Podium Peperstraat is een nieuw onderdeel van Gouda bij Kaarslicht. Dankzij een samenwerking met ruim 30 bewoners van Peperstraat en Westhaven, bijdrages van GoudApot en Sociëteit Concordia kon dit buitenpodium worden toegevoegd aan het programma. De hele dag was de straat het decorvan muziek, theater en een vleugje nostalgie.

Het filmpje hiernaast (gemaakt door 1 van de bewonders van de Peperstraat) en de foto’s geven een mooi beeld van de sfeer overdag en ’s avonds.

De foto’s in de carrousel zijn gemaakt door Astrid den Haan, Jan van den Berg, Raymond Aarsman en diverse bewoners van de Peperstraat en Westhaven.

Ook op andere plekken en tijden was het gezellig in de binnenstad

Kaarsjesavond is al jaren niet meer alleen avond evenement. Ook in 2022 was er van 14.00 uur tot in de kleine uurtjes van alles te beleven in de Goudse binnenstad. Hieronder een impressie van diverse optredens en locaties tijdens Gouda bij Kaarslicht 2022.

De foto’s in de carrousel zijn van Astrid den Haan, Jan van den Berg en Raymond Aarsman.

De Muziektent op de markt met kinderkoor

📸 Foto Astrid den Haan

Volgende edities

15 – 12 – 2023      
13 – 12 – 2024      
12 – 12 – 2025      

Social media

© Gouda bij Kaarslicht

Webdesign door DoubleWeb

Privacy verklaring