Eerste exemplaar Programmaboek Gouda bij Kaarslicht 2022 overhandigd aan burgemeester Verhoeve

25 nov 2022

Foto Hester Hage, Het Kontakt

Eindelijk kunnen we dit jaar weer normaal Gouda bij Kaarslicht vieren! Stichting Gouda bij Kaarslicht is dan ook blij om dit jaar in de persoon van Paul Buis, voorzitter van de Stichting het eerste exemplaar van het programmaboekje te kunnen overhandigen aan Burgemeester Pieter Verhoeve

Het is weer een mooi en uitgebreid programma geworden. Vanaf 14.00 start in alle 24 locaties het programma, waaronder natuurlijk ook het openingsconcert in de Goudse Schouwburg. Het openingsconcert wordt verzorgd door het Kongbergs Byorkester o.l.v Kjersti Søli en Tomas Carstensen, samen met Stads Harmonie “de Pionier” o.l.v. Dick Verhoef. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze voorstelling te bekijken, kunt u deze (gratis) om 14.00 én om 16.15 uur bezoeken.

Nieuw dit jaar zijn de diverse buitenpodia, waaronder Podium Peperstraat. Podium Peperstraat is tot stand gekomen dankzij een samenwerking van ruim 30 bewoners van de Peperstraat en Westhaven met de organisatie van Gouda bij Kaarslicht. Op 16 december van 14.00 – 22.00 uur wordt de straat het decor van muziek, theater en een vleugje nostalgie. Dus wandel door dit prachtige historische straatje en laat u verrassen door voorstellingen en optredens op de verschillende bruggetjes en in voormalige pakhuizen.

Het programmaboekje kunt u op diverse plaatsen in de Goudse binnenstad ophalen (o.a. Huis van de Stad en VVV in de Waag) of hieronder downloaden. Daarnaast kunt kunt u het hele programma lezen op de programma pagina.

Ook interessant