Gouda bij Kaarslicht

Naar Kaarsjesavond? Het gemakkelijkst met het openbaar vervoer!

U kunt op vrijdag 14 december op veel manieren naar Gouda reizen, maar met het Openbaar Vervoer is toch wel het meest comfortabel. U hoeft immers geen parkeerplaats te zoeken en wordt vlakbij afgezet en intercity station Gouda is goed bereikbaar met trein en bus.

Aanbieding van Arriva

Naar Gouda bij Kaarslicht? Makkelijk én voordelig met de bus

Woont u in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland? Laat Arriva u dan naar Gouda bij Kaarslicht rijden. Dan kunt u gezellig kletsen onderweg en bovendien kunt u rustig een glaasje glühwein drinken!  

Busdagkaart voor 4 euro, kinderen gratis

Met de speciale Gouda bij Kaarslicht busdagkaart bent u ook nog eens heel voordelig uit. Die kost namelijk  maar 4 euro per persoon vanaf 12 jaar. En per volwassene mogen er drie kinderen (4 t/m 11 jaar) GRATIS mee, zolang de reisgroep maar niet groter wordt dan 8 personen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis.

U kunt uw busdagkaart vooraf bestellen (e-ticket), maar ook op de dag zelf kopen bij de buschauffeur.

 

1. Online bestellen (e-ticket)

Als u uw busdagkaarten online bestelt , krijgt u ze in uw mailbox. Bestel wel voor iedere persoon in de reisgroep een eigen ticket, ook voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. (Dat e-ticket kost dan 0 euro.) Kinderen t/m 3 jaar reizen zonder vervoerbewijs met u mee. Laat het ticket bij het instappen zien aan de buschauffeur (als print of op het scherm van uw telefoon, via de Arriva-app). Bestel hier uw Arriva e-ticket

 2. Kopen bij de buschauffeur

Geen e-ticket besteld? Maakt u zich geen zorgen. U kunt uw busdagkaart ook gewoon bij de buschauffeur kopen, bij het instappen. Voor de kinderen (4 t/m 11 jaar) krijgt u een speciale Kinderritkaart (gratis). Contant geld heeft u niet nodig, want u kunt in de bus (uitsluitend) pinnen of betalen met creditcard.

Actievoorwaarden

De Gouda bij Kaarslicht busdagkaarten zijn alleen geldig op vrijdag 14 december 2018. U kunt er vanaf 10.00 uur onbeperkt mee reizen op alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief Qliners en R-net-bussen) van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. U mag overstappen zo vaak u maar wilt. Let op: De busdagkaart is alleen geldig op buslijn 195/295 (Utrecht-Rotterdam) als Arriva de vervoerder is; niet in de bussen van Syntus. U kunt de busdagkaart niet gebruiken op buslijn 45 (Den-Haag-Leiden).

Plan uw reis van deur tot deur

U kunt uw reis naar Gouda bij Kaarslicht makkelijk en snel plannen met de routeplanner van Arriva, via deze link. Vul uw vertrekadres, de datum (14 december 2018) en de gewenste vertrek- of aankomsttijd in. Reist u uitsluitend met de bus, klik dan op ‘Extra opties’ en selecteer de bus. Kies nu ‘Plan mijn reis’. U krijgt meteen een reisadvies van deur tot deur.

Arriva wenst u een mooi Gouda bij Kaarslicht!


Voor meer informatie over openbaar vervoer, kijk op: www.ns.nl en www.9292.ov.nl 

Komt u met de auto?

Tijdens Gouda bij Kaarslicht is het centrum van Gouda moeilijk bereikbaar. Wanneer u toch met de auto komt, wordt u vanaf de A12 of N207 (vanuit de richting Alphen aan den Rijn) via borden naar een parkeerterrein aan de Groenheuvel en op de Gentseweg geleid.

Vanaf dit punt rijden er vanaf 16.00 uur continu pendelbussen naar het centrum en weer terug naar het parkeerterrein. De laatste pendelbus vertrekt vanaf de Bloemenkiosk (tegenover het bus- /treinstation centrumzijde) om 23.30 uur.

Komt u vanaf de N228 of N207 (vanuit de richting Bergambacht) dan kunt parkeren op het parkeerterrein van GOUDasfalt (Gouderaksedijk 32, Gouda) en met pontje Gein (vaart van 11 uur 's octends tot 00.00 uur in de nacht) oversteken naar het Centrum. Dan steekt u de weg over en wandelt u zo de stad in via de Oost- dan wel Westhaven op, waar meteen de eerste lokaties al te vinden zijn. Parkeren GOUDasfalt kost € 8,= all-in per auto: parkeren+retour pontje alle inzittenden.

Betaalwijze: contant

Komt u met de fiets?

Er worden extra fietsrekken geplaatst aan de Herpstraat. Op weer andere plekken in de stad mag u uw fiets niet stallen. Bekijk deze kaart voor meer informatie.

Komt u met de camper/caravan?

Met uw camper, motorhome kunt u terecht op parkeerterrein Klein Amerika aan de Fluwelensingel. Er zijn ca. 30 plekken beschikbaar met voorzieningen als elektriciteit voor een redelijke prijs. De caravan kan hier niet terecht. Daarvoor kunt u naar recreatieterrein De Kooi in Stolwijk, Benedenkerkseweg 69, een goede 5 kilometer buiten Gouda.

Wilt u voordelig met de bus?

Woont u in een omliggende gemeente? Arriva heeft een mooie aanbieding voor u!
Lees verder »

Gouda, stad van...

Andere Goudse winterevenementen!
Lees verder »