1. De Goudse Schouwburg

Ook dit jaar is de Goudse Schouwburg weer een van de hoofdlocaties. In de hele schouwburg zijn vanaf 14.00 optredens.

Grote zaal

14.00 – 15.00 uur

Het openingsconcert wordt dit jaar verzorgd door Gouwe Bigband o.l.v. dirigent Marijn Wigman. De Gouwe Bigband startte als project in 2018 en had haar eerste optreden in 2019. En is sinds dien een graag geziene act op feesten, borrels en evenementen in Gouda en omstreken. 

Maak kennis met de Gouwe Bigband: we spelen muziek die lekker in het gehoor ligt, waar mensen vrolijk van worden en in beweging komen. 

De gezamenlijke liefde voor swingende en jazzy muziek, garandeert een feestelijke start van Gouda bij Kaarslicht 2023!

21.00 – 22.00 uur
X-mas Sing-along is terug! De dampende liveband en te gekke solisten zorgen voor een avond met alle grote kersthits en kerstclassics zoals ‘All I want for christmas’, ‘Last Christmas’ en nog veel meer. Wij zorgen voor een groot scherm met alle teksten, dus trek je foute kersttrui aan, hang je lichtjes om en kom lekker luidkeels meezingen. De 1e 200 tickets kun je (gratis) reserveren via goudseschouwburg.nl, de rest van de plaatsen zijn voor vrije inloop gedurende de avond.

Snapshot van het orkest bij een feestelijk concert
Impressie X Mas sing a long 2019. Karaoke tekst op scherm
Kleine zaal

15.30 – 18.00 uur
De Goudse Popschool
presenteert hun jonge talenten. Zij spelen elk een aantal nummers en daar zit ongetwijfeld een door hen zelf bewerkte kerstsong bij.

22.00 – 00.30 uur
De kleine zaal wordt omgetoverd tot een echte feestzaal en DJ Seb draait de lekkerste nummers om nog even goed door te swingen

 

 

 

 

Theatercafé en buiten

13.00 – 22.15 uur
Doorlopend zijn er live optredens van jong talent en muziek met de feel-good kerstsfeer.

 

 

Ingang Goudse Schouwburg sfeervol verlicht