Gouda bij Kaarslicht

Ondersteun Gouda bij Kaarslicht


Bedrijfsvriendenclub

Gouda bij Kaarslicht is afhankelijk van sponsoren om het evenement elk jaar weer in al haar glorie te kunnen organiseren. Bedrijven en organisaties, die Gouda bij Kaarslicht een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden voor de Bedrijfsvriendenclub.

De bedrijfsvriendenclub geeft u de mogelijkheid om dit evenement van dichtbij mee te maken en om daarnaast uw organisatie onder de aandacht te brengen van de vele bezoekers van ons mooie evenement. Onze sponsor menukaart (link hieronder) biedt u allerlei mogelijkheden om Gouda bij Kaarslicht in te kunnen zetten in uw marketing- of relatieplan. Let wel, dit is de Sponsor Menukaart 2019. Aangezien er dit jaar een digitale Gouda bij Kaarslicht zal zijn door corona, vinden er dit jaar geen sponsoractiviteiten plaats naast de televiesuitzending en livestream.

Wilt u hier meer over weten of een gesprek met de sponsorcommissie om te overleggen? Stuur een mail naar info@goudabijkaarslicht.nl

Ga naar de homepage en scroll naar beneden om alle sponsoren van Gouda bij Kaarslicht te zien. De logo's linken naar de homepage van de genoemde bedrijven.

Wordt persoonlijk Vriend van Gouda bij Kaarslicht

Een evenement dat al zo lang bestaat, waar ieder jaar duizenden mensen van genieten in de Goudse binnenstad en dat bijna helemaal door vrijwilligers wordt georganiseerd, zo’n evenement verdient vrienden. Vrienden die ondersteunen en meehelpen om het ieder jaar weer te laten gebeuren, dat begin van de kerst periode in de stad. Daarom wordt nu de vriendenclub van Gouda bij Kaarslicht opgericht met tijdens reguliere edities een spetterend evenement voorafgaand aan de grote dag. Al voor € 35 pp wordt u voor 1 jaar vriend van Gouda bij Kaarslicht. 

Als u Vriend van Gouda bij Kaarslicht wilt worden, mail dan naar info@goudabijkaarslicht.nl o.v.v. Vriend van Gouda bij Kaarslicht.

VIP arrangement € 90,-, persoonlijke zakelijke sponsoring

Deze informatie is niet geldig voor 2020, maar voor reguliere edities. 

Maak het hoogtepunt van Gouda bij Kaarslicht mee of doe dat uw (zaken)relaties cadeau. 

Meer informatie, stuur een mail naar info@goudabijkaarslicht.nl 

  • 17.00 - 18.40: Warm winterbuffet in de Franse zaal van de Zalm, waarbij u andere sponsoren ontmoet.
  • 19.00 - 20.00: Gereserveerde plaatsen bij de boom waar de lichtjes ontstoken zullen worden tijdens de traditionele ceremonie.

Indien u geïnteresseerd bent in andere vormen van ondersteuning of bijdragen, stuur een bericht naar info@goudabijkaarslicht.nl en we nemen contact met u op. 

Wilt u voordelig met de bus?

Woont u in een omliggende gemeente? Arriva heeft een mooie aanbieding voor u!
Lees verder »

Gouda, stad van...

Bekijk hier de Goudse winterkrant 2021!
Lees verder »