Speciale voorstelling van Troje

 

Leden van Rabobank Gouwestreek zijn uitgenodigd om met korting kaarten te kopen voor de voorstelling TROJE in de Goudse Schouwburg in Gouda op woensdag 26 september a.s.

TROJE! Een verhaal over onmogelijke vrouwen, machtswellustige mannen, list en bedrog en een reusachtig houten paard. Na een reeks geweldige en uitverkochte voorstellingen in het Sortimo Theater in Haastrecht in mei 2018, speelt TROJE op woensdag 26 september 2018 exclusief voor leden van Rabobank Gouwestreek in de Goudse Schouwburg in Gouda. 

Het verhaal van de Trojaanse oorlog heeft door de eeuwen heen op velen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitgeoefend. Wat resulteerde in vele films, documentaires, toneelstukken, beelden en schilderijen. Vooral het paard van Troje – de gewaagde Griekse list waarmee een eind kwam aan de Trojaanse oorlog – heeft altijd tot de verbeelding gesproken.

Wilt u deze avond met ons mee beleven? Kijk dan op de speciale eventsite (klik hier) voor meer informatie over de avond en de kaartverkoop. U kunt maximaal vier kaarten per lid kopen en op=op.

Graag tot 26 september!

Wilt u voordelig met de bus?

Woont u in een omliggende gemeente? Arriva heeft een mooie aanbieding voor u!
Lees verder »

Gouda, stad van...

Dit filmpje is van Andere tijden, in 2019 voor de coronapandemie. Bekijk de Goudse winterevenementen in 'normale jaren!
Lees verder »