24. De Vrije Evangelische Gemeente

Het gebouw waar deze kerkgemeente gevestig is, was van oorsprong een Joodse synagoge, gebouwd in 1827.

14.30 – 15.00 uur
Kalamos Klarinet Trio bestaat uit de ervaren Goudse klarinettisten Paul Schotanus, Sophie Breure (bes klarinetten) en Leid Oudemans (bas klarinet).  Ze zullen werken van o.a. Corelli, Händel en Cima spelen. 

 

Drie leden van Kalamos staan op de foto met hun clarinet. 2 dames een heer.

📸 Enk Harteveld

Kapel met toeschouwers met in midden de groep artiesten

15.30 – 16.15 uur  
Chalumeau is het klarinet-ensemble van Cultuurhuis de Garenspinnerij. Het bestaat uit 12 klarinettisten en staat onder leiding van Dominique Zwartelé. 
Vandaag brengen zij een stemmig programma ten gehore met werken van o.a Palestrina, Mozart, Bach en Händel afgewisseld met kerstliederen. 

 

 

 

16.30 17.30 uur 
Mixed Voices is een zes-stemmig vrouwenkoor o.l.v. dirigent Ana Mihajlovic uit. Zij brengen een aangepast kerstrepertoire

Mixed Voices groep op de trappen van stadhuis Gouda gekleed in wit en roze
Katakat duo ligt volledig gekleed  op het strand . Foto eronder van dichter Chris Bellekom naast een bloemstuk

20.00 22.00 uur 
Katakat & Casa della Poesia” is terug op Gouda bij Kaarslicht. In een intieme setting brengen het sprankelende muziekduo en de Goudse dichters van Dichters op Donderdag samen licht in de duisternis. Denk aan woorden als kampvuur, fel, knetterend en warm en dichters zo wisselend als het weer.  Katakat vertolkt ingetogen én uitbundige liedjes vanuit het hart. Met gitaren, ukelele, accordeon, oer-trommel en samenzang. “Een aanrader voor danslustige luistervinken!” Kom langs, loop binnen.