23. St. Joostkapel

14.0015.00 uur 
Cultuurhuis Garenspinnerij presenteert: Het Vrijetijds Orkest, dit altijd vrolijke orkest speelt volksmuziek, licht klassiek en kerstmuziek. Speciaal voor Gouda bij Kaarslicht is het orkest aangevuld met zangers die, naast de bekende kerstliedjes, ook populaire liedjes laten horen.

 

Vrijtijdsorkest poserend met muziekinstrument
Het koor in kerkelijke setting allemaal gekleed in het rood en zwart. meer dames dan heren

15.1516.00 uur 
Coro d’Oro o.l.v. Alexandra d’Espinoza, afkomstig uit Argentinië, zingen zij speciaal voor Gouda bij Kaarslicht de mooiste nummers passend bij de kerstsfeer. Coro d’Oro is een Gouds kamerkoor, dat in 1994 werd opgericht en zich sinds die tijd heeft ontwikkeld tot een koor met ambitie.  Het koor wil zich onderscheiden door subtiliteit en diversiteit. Subtiliteit in het weergeven van sfeer en nuance in de gezangen en diversiteit vanwege een breed repertoire van vooral klassieke muziek.

 

 

16.1517.15 uur 
Marjan Luteijn (orgel) en Marja Verweij (blokfluit) vormen al enige jaren een duo en zijn een vaste waarde tijdens Kaarsjesavond in de kapel. 
 
17.30 18.30 uur 
Hanneke Rouw, celliste uit Zwolle speelt o.a. de zes cellosuites van Bach.

Hanne Rouw zit met elleboog op haar knie en hoofd op haar vuist,in zwart broekpak, en haar  cello voor zich
Twee jonge meisjes zitten met hun instrument , harp en cello op een stoel voor volwassen vrouw met dwarsfluit

20.00 – 20.30 en 21.30 22.00 uur 
Rhosa Trio bestaat uit Sarah (11 jaar en harp) , Rhodé (14 jaar en cello) en Daniëlle van Laar (fluit). Zij spelen bewerkingen van bekende Engelse Carols.

20.3021.30 uur 
Vocadoca  is in januari 2019 opgericht door ervaren en enthousiaste dirigent Mathieu Smit. De zanggroep bestaat uit 15 gedreven leden en er wordt meerstemmig a capella gezongen 

de 16 koorleden staan op een trap. Allemaal een ander kleur jasje aan.