21. De Lichtwijzer

Dit gebouw wordt gebruikt door de Christelijke Gereformeerde Kerk van Gouda.

14.3015.30 uur
Henny Brink en Arie Poot brengen dit jaar weer een verrassend gevarieerd concert. Dit keer zullen meerdere bijzondere duetten gezongen worden binnen het repertoire van musical, ballades en mantra. Ook dit jaar zal een echte Mystery Guest niet ontbreken. Het concert wordt afgesloten met een swingende finale.

16.3017.30 uur
Popkoor Amber is een gezellig popkoor uit Waddinxveen, dat meerstemmige popliedjes zingt van Abba tot Robbie Williams en van Adèle tot Ed Sheeran. Samen zingen geeft hen veel plezier en hun dirigente Shalini Bholasing maakt er elke keer een feestje van.

Foto van de twee artiesten Henny Brink en Arie Poot.
Groepsfoto van popkoor Amber in de Lichtwijzer, Waddinxveen.
Tijdens een evenement is zanggroep Da Capo aan het optreden in een grote partytent.
Optreden van popkoor Pop-in-Koor, allen in rood - zwart gekleed. Op de achtergrond een doek met een berglandschap.

19.30 – 19.50 en 21.00 – 21.20 uur 
Zanggroep Da Capo uit Boskoop vormt met 34 enthousiaste leden een vierstemmig koor. De zanggroep heeft een interkerkelijk karakter. Het brede repertoire van geestelijke liederen, gospel en klassieke nummers tot musical-, film- en lichte popmuziek in meerdere talen staat deze avond in het teken van kerst.

20.00 – 20.20 en 21.30 – 21.50 uur 
Het Boskoopse Pop-In-Koor is een swingend, enthousiast en actief popkoor, dat een uitstapje naar een andere muziekstijl niet schuwt. Onder leiding van dirigent Didier van Someren brengen zij een gevarieerd repertoire.

De nummers worden uitgevoerd met een band, met piano- begeleiding of a capella.

20.30 20.50 en 22.00 – 22.20 uur
Het Rotterdamse Intercession bestaat uit een groep van ongeveer 40 koorleden met een passie voor zingen. Als zangkoor leveren zij graag een bijdrage aan verschillende gelegenheden.

Foto van het koor Intercession, allen gekleed in wit -blauw. Voor de groep staat een dirigent.