12. Sociëteit Concordia

14.00 – 15.30
Het Gouds Muziektheater bestaat uit een ensemble van enthousiaste leden o.l.v. Kees van Dijk. De muzikale komische voorstellingen worden geschreven door twee leden van het ensemble. Muziek en theater worden hierbij gecombineerd. 

16.30 – 17.30 uur
Popkoor Rebound o.l.v. dirigent Bart de Jong uit Leidschendam/Voorburg heeft inmiddels een prachtig repertoire met populaire popnummers van de jaren 60 tot nu.  

 

Popkoor Rebound zit op de trap, allemaal in roze en wit gekleed. Foto eronder staat Gouds Muziektheater onder slinger met "Merry Christmas"
Drie heren onder een festival tent met hun instrumenten

18.00 – 19.00 uur
Trio Bordeaux brengt gevarieerde muziek ten gehore, van filmmuziek tot klassieke muziek. Uiteraard staat er ook kerstmuziek op het programma. Het trio is een combinatie van viool, altviool en piano.

19.45 – 20.45 uur
WUM o.l.v. Wim Uljee speelt liedjes die zij fijn vinden om te spelen, maar vooral het publiek leuk vindt om te horen. Veelkleurig, van alles wat, nooit saai, en met een lekker WUM-sausje! Denk aan jazz, country, blues en pop, en voor dit event natuurlijk met een aantal X-mas songs.

 

 

21.30 – 22.30 uur
Rockadile uit het Groene Hart zorgt voor herkenbaar rockebilly-sound met een vleugje country. Kerstsfeer gegarandeerd en dansen mag! 

Rockadile