10. Hofje Willem Vroesenhuys

15.00 – 15.30 uur
VoetFolk!, deze vreemde groep vrolijke muzikanten trekt over straten en pleinen. Niet versterkt en onbespoten brengen ze overal een bijzondere, feestelijke sfeer en gezelligheid.

16.00 – 16.30 uur en 18.45 – 19.15 uur
Zwervend langs de mooiste plekken van de stad zingt Carols bij Kaarslicht – 5 dames en 4 heren, allen woonachtig in Gouda en omstreken- traditionele Carols om vast in de sfeer te komen.

 

VoetFolk! voor het stadhuis op de markt tijdens Zotte Zaterdag.

📸 VoetFolk!

Zes vrouwen van vocal group All Xclusive

📸 All Xclusive

Peter Lems & Hans Luycx

📸 Peter Lems & Hans Luycx

17.15 – 18.00 uur
Mizzelto is een Utrechts kerstkoor. Geheel gekleed in Dickens-kleding zingen ze meerstemmig kerstliederen, kerstsmartlappen en carols in het Nederlands, Engels en Latijn onder begeleiding van de accordeon.

18.00 – 18.30 uur
De zes vrouwen van vocal group All Xclusive , staan te trappelen om te zingen op het gezelligste en meest sfeervolle evenement in Gouda, bij kaarslicht!

Het repertoire bestaat uit meestal zes-stemmige arrangementen van bekende en minder bekende songs, pop, soul, jazz, in engels, frans, nederlands (of nog even wat anders), soms met eigen creatieve tekst.

20.00 – 22.00 uur
Peter Lems, verteller en theatermaker, vertelt korte bekende en onbekende muzikale (kerst) verhalen in de intieme sfeer & beslotenheid van de binnenplaats van het Willem Vroesenhuys. Hans Luycx speelt bijbehorende muziek op viool, cello, trom, zingende zaag etc.